Woofies wint ondernemersprijs

Studenten Tobian van der Aa en Luc Hakkers zijn met hun bedrijf Woofies Studentondernemer van 2024 geworden. Ze verkopen snoepjes en supplementen voor honden.

Zes studentondernemingen streden donderdag om de titel en een startkapitaal van duizend euro. Dit deden zij door hun onderneming te pitchen voor een vakjury. Tobian en Luc kwamen als winnaars uit de strijd en mogen zich een jaar lang de beste studentondernemers van Windesheim noemen. De vakjury noemde Woofies ‘een schoolvoorbeeld van de combinatie ondernemen en studeren’.

Aanmoedigingsprijs

De aanmoedigingsprijs voor aanstormend talent is dit jaar voor Yaël Eshuis en Floor Dortu. Met hun bedrijf Profumoda verkopen zijn Italiaanse wasparfums. Zij ontvangen een bedrag van 250 euro.

De vier overige genomineerden waren studenten Maybeline Rollock, Andrew Awuku, Cisse Baldé en Omar Allbwani en een vijftal bestaande uit Jeffrey Zuidgeest, Brandon Geul, Tijs Bijvoet, Jules Plaat en Jesper van Harten.

Deze jaarlijkse verkiezing, waarmee de hogeschool ondernemende studenten wil stimuleren, wordt georganiseerd door het Windesheim Centre of Entrepreneurship.

Foto’s: Rick van de Streek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *