Wie wordt Topondernemer van Windesheim?

Word jij Windesheims Topondernemer van 2021? De verkiezing is bedoeld voor studenten die naast hun studie ook een onderneming hebben. De winnaar wordt gekozen in november, tijdens de Global Entrepeneurship Week.

Vorig jaar won René Daatselaar Baarslag, student aan de opleiding Ondernemerschap & retail management, met zijn startup-bedrijf Houseone. René won naast een bokaal diverse prijzen, zoals een startkapitaal van 500 euro voor zijn onderneming.

De inschrijving voor de Topondernemersbokaal start in september. Studenten krijgen daarover een bericht in hun mailbox. Geïnteresseerden kunnen ook alvast mailen naar startpunt@windesheim.nl. Meer info is te vinden op www.windesheimbestestudentondernemer.com of het Instagram-account van het Centre for Entrepeneurship.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *