Incontinentieondergoed beste studentonderneming

Verpleegkundestudent Liselotte Volkers heeft met haar bedrijf Volcare, dat modieus wasbaar incontinentieondergoed verkoopt, de prijs gewonnen voor Windesheims beste studentonderneming 2019.

Liselotte werd gisteren tijdens een feestelijke finale op Windesheim uitgeroepen tot winnaar van de zes genomineerde studentondernemingen voor Windesheims Beste 2019.

Liselotte ontving de prijs van 1000 euro uit handen van collegelid Inge Grimm

De Windesheimstudent kwam vanuit haar ervaringen bij de studie verpleegkunde op de gedachte om haar eigen bedrijf te starten. “Als verpleegkundige zag ik vaak schaamte en ongemak bij vrouwen met ongewenst licht urineverlies, iets waar één op de drie vrouwen in haar leven mee te maken krijgt. Als onderneemster wil ik hen een oplossing bieden om er toch zelfverzekerd uit te zien, met modieus en comfortabel incontinentieondergoed dat er als normaal uitziet”, aldus Liselotte.

Tijdens Windesheim’s Beste 2019 werden prijzen in vier categorieën bekend gemaakt. Naast Liselotte werden dus nog drie winnaars in het zonnetje gezet:

De Aanmoedingsprijs Studentonderneming ging naar het bedrijf Upzwam van Jim Bisschop en Kay Renshoff van de opleiding Strategic Engineering in Almere .

De prijs voor het beste afstudeerwerk van de bacheloropleidingen van Windesheim ging naar Ipo-student Marjolein Oonk. Lees meer over haar eindproduct in: Bijzonder kussen

Student Judith Hogeveen van de Almeerse studie Ad Office Management ontving de prijs voor het beste eindproduct van de Associate degree-opleidingen van Windesheim.

Lees meer over alle genomineerden in: Finalisten Windesheims Beste bekend

Er is 1 reactie op “Incontinentieondergoed beste studentonderneming

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *