Michelle: Jouw lichaam, jouw zin

Een plakkerige zomeravond. In de film gebeurt het nu: hete, keihete knetterseks. In het zwembad, op het strand, of in een veel te groen parkje op een picknickkleed. Maar de werkelijkheid is anders. Met 30+ graden lig je badend in het zweet, wil je niet eens knuffelen, laat staan bewegen. Airco, geef airco. 

De onenightstand. Een knappe vent of vrouw die je oppikt in de kroeg. Met dromerige ogen, kuiltjes in zijn wangen en géén grote plukken okselhaar. Wachten tot jullie thuis zijn? Nee joh, jullie beginnen elkaar al uit te kleden bij de voordeur.

Maar dan word je de volgende ochtend wakker, ruik je zijn gore ochtendadem, heb je knallende hoofdpijn van de drank en heeft hij toch best wel veel okselhaar. En gekke schoenen, een afdruk in zijn boxer die ‘niet zo sexy’ op je vloerbedekking ligt en wil je dat hij NU uit je kamer vertrekt.

Nieuwe relatie? Jullie doen het nog elke ochtend, middag, avond en nacht. Jij ontknoopt zijn blouse, hij ontdoet jou – na wat gestuntel – van je bh. Nog vreemde vingers over je lichaam. Terwijl je je na een aantal maanden bedenkt hoe je moet vertellen wat je écht lekker vindt.

Daar heb je in een lange relatie geen problemen mee: ‘Ik ben geen konijn, doe ff langzaam zeg’. Maar dat is dan ook meteen de ‘uitdaging’. Doordat je je veel te comfortabel voelt, zit je elke avond in je joggingbroek, ongegeneerd in je neus te peuteren. Geen konijn dat zich dan nog opwindend voelt.

Weet je wat het mooie is? Het maakt geen reet uit dat je soms even niet weet wat je moet doen. Dat je even geen zin hebt of niet weet wat je lekker vindt. Jouw lichaam, jouw zin. Bij tentamens kun je fouten maken, maar voor seks krijg je echt geen cijfer. Wel? Dan kun je beter maken dat je wegkomt.

Perfect is het wanneer je doet wat je wil, met wie je dat wil, op het moment dat je het wil. Een dip? Ook bij Thuisbezorgd heb je weleens slappe, lauwwarme patat. Maar bij de volgende bestelling is het weer heerlijk, heet en prefect gekruid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *