Studenten ontvangen binnenkort Windesheimhoodie

De bijna twintig duizend studenten die voor de kerstvakantie hadden aangegeven een hoodie te willen ontvangen krijgen binnenkort meer informatie over hun bestelde hoodie.

Sinds begin 2021 liggen de hoodies klaar om gedragen te worden maar door de maatregelen rondom de huidige lockdown konden de hoodies niet fysiek worden uitgedeeld.

Geen versoepelingen volgens het CvB

Het Windesheimbestuur ziet op korte termijn geen mogelijkheden voor een hoodie-uitdeelmoment. Daar zijn versoepelingen van de maatregelen voor nodig. “Omdat het de verwachting is dat er op korte termijn geen versoepelingen komen, zijn we op zoek gegaan naar andere mogelijkheden. Want we willen natuurlijk dat jij jouw hoodie zo snel mogelijk krijgt”, schrijft het CvB op Sharenet aan de studenten. “Ook al zijn de kou en sneeuw inmiddels helemaal verdwenen, de komende maanden kun je wat extra warmte van een Windesheimhoodie vast gebruiken.”

In het Sharenetbericht staat dat studenten de hoodies via de post ontvangen. In de krokusvakantie krijgen studenten een mail waar het afleveradres van de bestelde hoodies in staat. Het is niet duidelijk of de hoodies naar het adres van de studenten zelf verzonden worden of dat de studenten alsnog de hoodie ergens kunnen ophalen.

Vorig jaar september werden de hoodies geïntroduceerd, tijdens de feestelijke opening van het collegejaar. Toen kregen alle medewerkers er aleentje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *