Mindfulness via Teams

Voor wie rust zoekt, concentratie of aandacht wil oefenen: in de komende periode kun je elke week op vrijdagmorgen deelnemen aan een online Mindfulness-bijeenkomst, via Teams.

De bijeenkomsten worden begeleid door mindfulness-trainer en ArtEZ-docent Heike Rowold en zijn bedoeld voor zowel beginners als gevorderden. Je kunt elke vrijdag deelnemen, maar je kunt er ook voor kiezen om eenmalig mee te doen.

Medewerkers en studenten van Windesheim kunnen binnen Teams zoeken op ‘O365-Stilteruimte’, of het betreffende Team vinden met de code: n7yb9cz. De bijeenkomst is in het kanaal ‘Mindfulness vrijdagmorgen’.

De eerste bijeenkomst is aanstaande vrijdag, 3 april, van 10.00 tot 10.30 uur. Wil je meer info? Mail of bel dan met studentenpastor Martin Jans: m.jans@windesheim.nl of 06-30227431. Of kijk op de website ​​​​​​​www.relink-zwolle.nl.

Overigens zijn ook Zwolse studenten van andere onderwijsinstelling dan Windesheim welkom. Zij kunnen zich opgeven bij Martin Jans (via m.jans@windesheim.nl).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *