Vliegende Paard lanceert bierpakket-actie

Ruim een week geleden sloten alle Nederlandse horeca-gelegenheden de deuren, ook café het Vliegende Paard. Om studenten toch van alcohol te voorzien zet het Zwolse studentencafé alle speciaalbiertjes in de afhaal-verkoop.

Klanten hebben keuze tussen verschillende speciaalbierpakketten variërend in prijs tussen de 12,50 en 25 euro.


Een bestelling plaatsen kan telefonisch. Tussen 16.00 uur en 18.00 uur staan de pakketten klaar voor de betaling en afhaal. Door deze actie zijn de koelkasten en magazijnen van het Vliegende Paard voorlopig helemaal leeg.
Meer informatie over de actie vind je op de Facebookpagina van het Paard.

Er zijn 1 reacties op «Vliegende Paard lanceert bierpakket-actie»

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *