Verhuizing met tromgeroffel

De technische lerarenopleiding beroepsonderwijs (LTB) verhuisde vandaag officieel van het T-gebouw naar A0, met housemuziek en tromgeroffel.

Met de verhuizing van LTB zitten de lerarenopleidingen bij elkaar in gebouw A. Dat werd gevierd met een optocht van de LTB-docenten over de campus van T naar A. Docent Jacques Heijnders: “We willen onze verhuizing luid en duidelijk laten horen. We hebben ons jaren thuis gevoeld tussen de technische opleidingen in het T-gebouw, maar met de vorming van het team Beroepsonderwijs is besloten dat wij ook in gebouw A horen.”

Aangekomen op A1 stond voor de stoet een feestelijke lunch klaar, manager Aukje Broersma sprak een welkomstwoord voor de LTB’ers. De opleiding is voortaan op de begane grond van A gehuisvest, samen met de andere twee opleidingen van BO (EC en GW).

Er zijn 1 reacties op «Verhuizing met tromgeroffel»

  1. J. Heijnders schreef:

    Dank voor de hartelijke ontvangst op A1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *