Eelco Boss: De boodschap aan de student

Jij bent verantwoordelijk voor je eigen succes. Als je er maar in gelooft. Het systeem is namelijk goed, dat is zo, dus als jij je weg niet kunt vinden, dan bouw je verder aan jezelf, je verbetert jezelf. Kan. Steeds weer jezelf uitvinden. Succes = jezelf: jij bent het beeld.

En het beeld is op sociale media, hier is jouw beeld, en kies maar: influencers, maar kies de juiste. We weten niet welke, maar iets met kopen en bestellen, veel kijken naar hun, kleding, veel met het vliegtuig, veel beleven ook, palmboom, all-inclusive. En veel foto’s en filmpjes daarvan, voorál foto’s en filmpjes, dat is de hoofdzaak. En swipen, veel swipen. Meer kopen ook. Veel spulletjes uit China bestellen. Zo goedkoop, gek als je niet doet. Daarom veel geld uitgeven en om veel geld uit te geven, veel geld verdienen en veel werken, of beter nog: lenen. Ook bij ons. Vergeet rente, die komt later pas. We maken het makkelijk voor je: kopen op afbetaling, in minder klikken meer kopen. Je bent wat je koopt, ik koop dus ik leen. Zoiets.

Studeren doe je tussendoor. Moet eenmaal. Vervelend, maar we maken het makkelijk. Studeren kost geld, werken niet. Goed werk in distributiecentrum of een restaurantketen levert geld op. Goed voor de economie. Economie = Nederland = belangrijk. We helpen je om zo veel mogelijk te werken, we stoppen met toetsen, schaff en BSA’s af, aanwezigheidsplicht, alles wat structuur geeft aan jullie levens: stoppen we mee. Is ouderwets. Het leven is een vloeibare brei, een stream, laat je maar meestromen. Voor structuur ga je maar naar Thierry of Geert. Jordan of Candace. Maakt ons niet uit. Wordt tradwife ofzo, kijk maar.

We willen je wel helpen hoor, als het toch niet lukt, dan heb je ‘wat’ namelijk. We kunnen testen voor etiket: ADHD, ADD, ASS of andere afko, ofzo en dan hebben we pillen, praten en/of privileges. Ook goed voor filmpje/fotootje. Je kunt ook naar onze meldpunten en onze adviseurs gaan. Die helpen je weer het goede pad op.

Wij zijn namelijk goed.
Klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *