Kersverse Windesheimdocent introduceert zichzelf bij Koffietijd

Voormalig Leraar van het Jaar en docent maatschappijleer Lucelle Comvalius begint aan een spannende nieuwe reis, en mocht daar vanochtend bij Quinty aan tafel over vertellen.

Vanaf dit studiejaar geeft Lucelle Comvalius (fysiek) les bij het Teachers College van Windesheim, en dat wordt weer even wennen. “Online maak je heel anders contact met leerlingen. Je moet als leraar goed na blijven denken wat je wel- en niet vertelt om de spanningsboog van leerlingen goed in de gaten te houden.”

Vanaf de ontvangstruimte van het X-gebouw keken de nieuwe eerstejaars live naar de uitzending waar hun docent te gast was. Vanmiddag ontmoeten ze haar in real life. Lucelle is dan ook enorm blij dat leerlingen en studenten weer fysiek naar school kunnen. “Ik vind het geweldig om mijn studenten weer fysiek onderwijs te kunnen geven en dat het ook op een veilige manier kan.” (RvA)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *