Windesheimbal voor docenten en medewerkers

Het werd al aangekondigd tijdens de officiële opening van het nieuwe collegejaar, vorige week donderdag: alle medewerkers van Windesheim krijgen een voetbal. Bedoeld om oefeningen mee te doen, om het lange stilzitten achter de pc of laptop te doorbreken.

Een vitaal nieuw schooljaar, wenste Henk Hagoort, voorzitter van het college van bestuur, alle medewerkers. Even daarvoor had baltovenaar Soufiane ‘Tiki Taka’ Touzani een aantal korte, fysieke oefeningen met de bal voorgedaan, die medewerkers thuis kunnen nadoen.

Gratis af te halen

De ballen zijn sinds deze week af te halen op de campus. In Zwolle op maandag tot en met donderdag van 12.00 tot 14.00 uur rechts van de centrale receptie, in Almere bij de receptie van gebouw De Landdrost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *