Studio Windesheim aflevering 4

Vlak voor de zomervakantie begint is er nog een laatste aflevering van talkshow Studio Windesheim.

In deze aflevering zijn te gast Henri ter Hofte (associate lector innovaties in de zorg) en Hidde Schultze (student ICT). Zij zitten in een expertteam vanuit de overheid, waar zij werken aan dé corona-app. Hoe is het om voor de overheid te werken? En wat kunnen we van de app verwachten?  

Zaterdag 2 juli is Windesheim’s eerste drive-through diplomering. Afgestudeerde ICT-studenten mogen in een feestelijke stoet hun diploma vanuit de auto in ontvangst nemen. Hoe gaat dit eruit zien? Ilja Clabbers (manager hbo-ICT) vertelt hoe deze diplomauitreiking tot stand is gekomen.

En verder: Henk Hagoort is te gast om de Windesheim- updates door te nemen. Hoe bereidt Windesheim zich voor op de versoepelingen?

Kantinemedewerker Ton Vording blikt terug op een turbulente tijd en kijkt uit naar komend collegejaar.

Er is muziek van Hans van der Werf.

En de hoofdredacteur van platform WIN, Marcel Hulspas, vat de uitzending samen in zijn column en hij kijkt terug op een bevlogen jaar op afstand.

Studio Windesheim is een initiatief van voormalig programmaleider Mark Boiten, docent Jasper Allema, onderwijsinnovator Claudia Tempels, de Newsroom en Windesheims nieuwsplatform WIN. Studenten van de opleiding journalistiek verzorgen de regie en techniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *