‘Ovenschalen, daar word ik héél hebberig van!’

27 muntjes kreeg iedere medewerker, te besteden op de traditionele Kerstmarkt. WIN wilde weten waar docenten en medewerkers dan voor gáán.

‘Ik heb draadloze oortjes gekocht. Daarna had ik nog vier muntjes over en mijn collega hier had er ook vier over, en daar hebben we nu iets lekkers van gehaald. 23 muntjes voor oortjes, dat klinkt veel maar het is écht een mooi product voor die prijs.’

‘Ik heb mijn muntjes nét. Het wordt koken en home deco. Ik koop graag pannen – ovenschalen, daar word ik echt hebberig van.’

‘Ik heb gekozen voor het klassieke Kerstpakket. Geen idee wat er in zit – veel verpakking natuurlijk, maat ik vind het wel spannend. En dan ben je in elk geval in één keer klaar.’

‘Ik heb nog drie muntjes over en die ga ik hier bij Delicatessen besteden. Nootjes of zoiets. Ik heb verder al mijn muntjes uitgegeven aan speciaalbieren. Ik ben wel een bierlefhebber. Kijk! Deze keer is er bier bij van een Zwolse brouwerij; ‘Den Duiyk’. Had ik nog noot van gehoord, benieuwd hoe het smaakt.’

‘Droge worst. Ik koop elk jaar alleen droge worst. Dat is altijd lekker en het is makkelijk – ik moet het meenemen in de trein. Lekker ’s avonds genieten van worst, bij een glaasje wijn – maar ik koop hier geen wijn, ik koop zoveel mogelijk worst. En als de worst op is, zijn we de rest van het jaar vegetarisch, om dat te compenseren. Ik ben een slachtoffer van vleesschaamte…’

‘Een wollen deken! Negentien muntjes kostte die. En nu ga ik voor de andere muntjes kaas kopen, denk ik, of worst. Vorig jaar én het jaar daarvoor kocht ik ook al een deken. In vind ze echt heerlijk. We zijn met z’n drieën thuis dus hoeven we straks op de bank niet meer te vechten om een wollen deken.’

‘Ik weet nog niet wat ik ga kiezen…. Hier bij Wellness ruikt het wel lekker. Ik koop in elk geval droge worst voor mijn man. Dis is vandaag jarig. En verder… een melkopschuimer denk ik. Dat is wel een heel praktisch ding, oké, niet echt een cadeau. Maar mijn oude is gisteren kapot gegaan, dus ik denk dat het een melkopschuimer wordt…’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *