Artistieke performances in X-gebouw

Windesheimstudenten voeren morgenavond (11 december) artistieke performances op in de gangen van gebouw X.

De voorstellingen vormen de afsluiting van de hogeschool keuzemodule ‘Creatieve ontwikkeling met performing arts’. De studenten hebben de performances vorige week ingestudeerd tijdens een gezamenlijk weekend in Stegeren aan de Vecht (zie foto). “Daar hebben we de zon zien opkomen om in de sfeer te komen, dat was prachtig!” aldus docent Ariane Niemeijer.
De avond is van 19.00 tot 21.00 uur in het X-gebouw verdieping 1. Bezoekers kunnen aan sommige performances deelnemen en hun mening geven over de uitvoeringen.

Een van de performances die vorig jaar werden opgevoerd

Er zijn 2 reacties op «Artistieke performances in X-gebouw»

  1. Dik schreef:

    “morgenavond”? Niet zo’n handige tijdsaanduiding voor artikelen op internet….

  2. Ernest Mettes schreef:

    Bedankt voor de reactie, we hebben de datum van de opvoering (11 december) toegevoegd. Maar bij het artikel stond toch als plaatsingsdatum dinsdag 10 december? Dus ik hoop dat je daaruit kon opmaken dat we met ‘morgen’ bedoelden dat de performances op 11 december plaatsvonden? Of is die plaatsingsdatum op jouw systeem misschien niet zichtbaar?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *