Nieuwe studievereniging ComNow

De opleiding communicatie heeft sinds dit jaar een eigen vereniging voor studenten, docenten en alumni.

“Door de komst van de vereniging hoop ik dat studenten van onze opleiding meer uit hun studie zullen halen, maar dat ze ook meer het gevoel hebben dat je het samen doet. In mijn eerste jaar miste ik dat gevoel”, zegt voorzitter en derdejaars Hanne van den Born.

Vorig jaar werd ComNow opgericht en sinds dit jaar is de vereniging echt actief. Het bestuur wil zorgen voor een aangename mix tussen studie, carrière en gezelligheid.  Zo start de vereniging bijvoorbeeld met een buddy-systeem waarbij eerstejaars gekoppeld worden aan ouderejaars. Studenten kunnen dan bij elkaar terecht voor opleidingsgerelateerde  of andere studievragen. Ook wil de vereniging starten met een eigen boekenverkoop, gastsprekers uitnodigen en netwerkmomenten organiseren. Maar ook activiteiten ter ondersteuning van de studie.

“Onze eerstvolgende activiteit wordt een spellingbijles voor en door studenten”, zegt Hanne. “Alle communicatiestudenten hebben hier jaarlijks een pittig tentamen over.”

Het bestuur biedt elke maand een activiteit aan. Op 17 oktober is er een borrel in het Vliegende Paard.

Houd de Facebookpagina van ComNow in de gaten voor meer activiteiten, tijden en locaties. Lid worden van ComNow kost voor studenten 10,- euro per jaar. Alumni en docenten betalen 25,- euro.

Bovenste rij: Raymond Salet (secretaris), Hanne van den Born (voorzitter), Harm de Jong (penningmeester). Onderste rij: (niet officieel in bestuur maar commissieleden) Chantal Mulder, Koen Rots, Jeroen Drop, Debora van de Vuurst. Missend op de foto: Albert Jan Rozendaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *