Sportkunde-student exposeert in mediacentrum

Derdejaars Maarten Relker maakt prachtige foto’s van sportende mensen, natuur, landschappen en dieren. Hij exposeert tot eind november op Windesheim, in het mediacentrum.

Eén van de foto’s die te zien is, is die van een bodybuilder. Maarten: “Dat is een oud-collega van me, dit ging om een persoonlijk project. Het donkere is eigenlijk een foutje, ik was aan het inflitsen, dus had een lage elektronische belichting (ISO) ingesteld.

Doordat mijn flitser moest herladen en hij het tempo van de camera niet kon bijhouden, is de foto donker geworden. Het licht van de de lamp boven het model gaf een gaaf effect, toen ik dat ontdekte ben ik zonder flits doorgegaan.”

Hij maakte de foto alweer een tijdje geleden. “Maar ondanks mijn onervarenheid toen hebben we er samen wat moois van gemaakt, daar ben ik best trots op!”

Maarten begon als fotograaf voor een lokale krant, het Voorster Nieuws. Inmiddels werkt hij vooral als zzp’er voor allerlei opdrachtgevers. “Ik ga bijvoorbeeld op stap met bedrijven en hou me bezig met marketing van onder andere horecabedrijven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *