“Hier hebben we fijne trappen!”

Gebouw D stond op de planning om gesloten te worden maar op dit moment biedt het gebouw een goede oplossing voor de opvang van studenten en werknemers van de opleiding Journalistiek. Tot de komst van X in 2010, was diezelfde opleiding gevestigd in gebouw D.

“Als ik al naar een ander gebouw moet, is het fijn dat het D is: hier hebben we fijne trappen.” Kirsten Huising, docent Economie en lid van de examencommissie aan de opleiding, is optimistisch gestemd over de manier waarop de verhuizing plaatsvond. “Ik heb echt bewondering voor de facilitaire dienst dat zij dit allemaal in zo’n korte tijd voor elkaar hebben gekregen.”

Vorige week ging onder veel studenten, docenten en werknemers het gerucht dat de lesroosters flink over de kop zouden gaan, in de praktijk viel dit mee. “Ik maakte mij het meeste zorgen over de uitvalbasis. Het is fijn dat je nu tegen studenten kunt zeggen waar je te vinden bent en dat je ergens een plekje hebt om colleges te geven. Hoorcolleges geef ik nu bijvoorbeeld in gebouw H en werkcolleges meestal in C of D. Dit valt binnen vergelijkbare uren die ik in gebouw X ook had.”

De studio in gebouw D is ook open; deze is tijdens de open dag van 10 november al gebruikt. Charles Rossingh technisch teamleider van Journalistiek: “Omdat er in die ruimte ook colleges worden gegeven is de apparatuur voorlopig aan de kant gezet. De komende weken verwachten wij geen opnames, wel aan het eind van deze periode en vooral tijdens het volgende semester.”

De projectruimte van het Honours College is ook ingericht voor studenten van de opleiding Journalistiek. (RvA)

Er zijn 2 reacties op «“Hier hebben we fijne trappen!”»

  1. Erik van Schaik schreef:

    Grote complimenten aan management, facilitaire dienst en onze technici!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *