Stemming: Het is te druk op de campus

De drukte op Windesheim heeft op iedereen een andere invloed, sommige studenten maken alles mee terwijl de rest er niets van merkt.

“Ik zou niet zeggen dat het te druk is op Windesheim, ik vind het allemaal wel prima geregeld eigenlijk. Mijn trein komt best wel vroeg aan, waardoor het rustig is op school wanneer ik aankom. Dat is geen bewuste keuze verder, maar gewoon hoe het loopt. Windesheim doet het prima zo.”

Dylano, Communicatie jaar 1

“Op de CALO is het wel goed geregeld qua drukte. We hebben eigenlijk altijd een lokaal. Wat wel beter kan is de pauzeregeling. Iedereen op de CALO heeft les van kwart over tot half, elk uur. Dan moeten we gewoon maar wat rondspoken door Windesheim.”

Bink, Lichamelijke opvoeding jaar 2

“Ja, zeker is het druk, vooral als je het eerste uur moet beginnen is het zo druk op de straat. Wat ik het ergst vind, is de drukte in het sportcafé. Dat is soms best leuk, maar vaak gewoon echt te druk waardoor je elkaar amper kan verstaan.”

Levi van der Veen, Lichamelijke opvoeding jaar 2

Het ligt er echt aan wanneer je begint. Naar school lopen is echt veel te druk tijdens de eerste twee periodes, maar als je daarna begint, is er niets mis mee. Wat wel lastig is, is de drukte in de lokalen. Soms kan je je er niet concentreren, maar over het algemeen is het wel prima.”

Adne Schutte, Finance en Control jaar 2

“Windesheim is echt druk, er lopen zoveel mensen rond dat het gewoon irritant is. In de openbare ruimten kan je je amper concentreren door wat er allemaal rondloopt. Daarnaast vind ik de inhoud van de opleidingen ook veel, combineer dat met werk en een sociaal leven onderhouden en het is niet te doen.”

Jonatan McGivern, Frans, jaar 1

Tekst en foto’s: Indy Roozendal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *