Windesheimers verrast door Cupido’s

Iedereen die vandaag door de ingang van het H-gebouw van Windesheim heeft gelopen heeft het vast gemerkt: vandaag is het Valentijnsdag!

Voor de ingang ligt een rode loper en staan hartjesballonnen en statafels. Twee Cupido’s delen sleutelhangers uit en studenten en medewerkers kunnen een ansichtkaartje meenemen. Ook is er ruimte voor een foto voor het rode hart van ballonnen, met of zonder de uitgedoste Cupido’s. “Het leukste van dit soort evenementen vind ik het verrassingseffect dat het heeft. We hebben het van tevoren niet aangekondigd en we hebben Valentijnsdag ook nog nooit eerder op deze manier gevierd,” vertelt evenementencoördinator Irma van der Kolk, “Het is ook leuk dat dit losstaat van het onderwijs.” Een aantal keer per jaar organiseert het evenementenbureau van Windesheim, onder de naam Reuring op de Campus, leuke evenementen zoals pubquizzen en het foodtruckfestival op de campus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *