Roeiers klaar voor de lente

Studentenroeivereniging Boreas is helemaal klaar voor de lente. Een groep leden was op 12 maart (tijdens de landelijke NLdoet-dag) druk bezig met allerlei onderhoudsklusjes. Zo werd voor het bargedeelte een mooie lambrisering getimmerd en is het dakterras opgevrolijkt met nieuwe plantenbakken. Ook de botensteiger glanst, dankzij de hogedrukreiniger, weer als vanouds.

Open roeidagen

Boreas roeit het hele jaar door. Afgelopen maand startten de eerste wedstrijden en activiteiten in het botenhuis aan de Katerdijk, vlakbij het Zwolse centrum. En er werd een splinternieuwe boot gedoopt: Thor, vernoemd naar de god van de donder.
Interesse om lid te worden van Boreas? De studentenvereniging organiseert introducties van 25 april tot 2 juni, in die periode zijn elke maandag en donderdag open roeidagen vanaf 17 uur.

Foto: Jasper van Overbeek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *