StreetSkills wint prijs voor topondernemers

Calo-student Mike van de Streek heeft met zijn bedrijf StreetSkills de Topondernemersprijs van Windesheim gewonnen. Met StreetSkills gebruikt hij ‘de kracht van freestyle voetbal’ om kinderen meer in beweging te krijgen.  

Mike is naast zijn studie Sportkunde professioneel voetbalfreestyler. Via zijn bedrijf, dat hij in 2020 startte, organiseert hij samen met zijn collega top freestylers voetbalclinics, shows en trainingen voor onder andere scholen en campings.

Beste marktkansen

StreetSkills blonk volgens de jury uit als beste business concept, beste marktkansen, bewezen haalbaarheid en ondernemers met extreem veel passie. Mike won naast de felbegeerde bokaal een startkapitaal van 500 euro voor zijn onderneming.

De Topondernemersverkiezing is bedoeld voor studenten die naast hun studie ook een onderneming hebben. Vorig jaar won René Daatselaar Baarslag, student aan de opleiding Ondernemerschap & retailmanagement, met zijn startup-bedrijf Housone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *