Shakespeare in de parkeergarage

Een groep van 15 studenten heeft vorige week de toneelvoorstelling Midzomernachtdroom opgevoerd in de parkeergarage onder het X-gebouw. Ze volgden het afgelopen jaar de minor Drama en Theater op Windesheim.

“Vanwege corona moesten we vanuit ons dramalokaal uitwijken naar een plek waar we mensen konden ontmoeten op anderhalve meter”, vertelt docent Margriet Wubs. Het publiek bestond uit familie, vrienden en medestudenten. Naast het werk van Shakespeare werd ook een tweede toneelstuk opgevoerd: De juf van de Czaar Peterstraat.

“Het was af en toe lastig ons te verhouden tot de ruimte: sportende calo’ers, auto’s die wegrijden, treinen die voorbij denderden. Dat er, ondanks alles, toch een voorstelling ‘op de planken’ staat vind ik een mooie prestatie in coronatijd. Het was een succes.”

Er zijn 1 reacties op «Shakespeare in de parkeergarage»

  1. Liza schreef:

    Wat was het fantastisch! Ik heb enorm genoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *