Gezamenlijk in het zweet

Hoe hou je de binding en contacten tussen verenigingsleden in stand als je vanwege corona niet naar de kroeg kunt en nauwelijks mag samenkomen? De Zwolse roeivereniging Boreas heeft daar het volgende op gevonden.

Oud-bestuurslid Mara Feick, onlangs afgestudeerd aan de opleiding Psychomotorische Therapie (PMT) van Windesheim: “Normaal hebben we in de winter indoor-trainingen, om fit te blijven. Maar dat kan dit jaar natuurlijk niet.”

Dus koken enkele studenten om de week een lekkere maaltijd – in verschillende keukens – die vervolgens bij de leden wordt thuisgebracht. Mara gaf op donderdag 25 februari aansluitend een uur conditie- en krachttraining. Via een videoverbinding, zodat leden zich tóch gezamenlijk in het zweet konden werken. (WvE)

Foto: Herman Engbers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *