Verenigingen lanceren online ontmoetingsplek voor Zwolse studenten

Om studenten eenzaamheid te bestrijden heeft het Studenten Overleg Orgaan Zwolle samen met alle aangesloten studenten- en studieverenigingen het initiatief genomen om een Discord-server op te richten. Dit is een online ontmoetingsplatform.

“We kregen veel geluiden te horen dat studenten het contact leggen met andere studenten heel erg missen. En dit is een online oplossing daarvoor”, laat SOOZ- voorzitter Emma van de Pol weten in een reactie.

De grand opening van de server is op 7 januari om 19.30 uur. Daarna zullen er verschillende activiteiten plaats vinden zoals een spelletjes avond, likeur proeverij en een DJ die met muziek voor een online feeststemming zal zorgen.

Studenten kunnen zich hier aanmelden. De toegang tot de Discord is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *