Ook in tweede semester mix van fysiek en online onderwijs


Het College van Bestuur van Windesheim heeft besloten dat de coronamaatregelen die golden tijdens het eerste semester, van kracht zullen blijven tijdens het tweede semester.

Het College van Bestuur hoopt dat dit vroegtijdige besluit ‘duidelijkheid geeft’. Het blijft uitgaan van de 1,5 meter hogeschool, en het onderwijs blijft ook dan ‘een mix van beperkt fysiek onderwijs op de campus en online lessen.’

Daarbij worden de afspraken voor een Exchange semester wél veranderd. Studenten kunnen in het tweede semester een exchange programma doen bij een van onze partnerinstellingen binnen Europa, ook als het land kleurcode oranje heeft. Ook voor andere activiteiten binnen Europa bestaat straks meer ruimte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *