Regenachtige rooftop party voor Windesheim Almere

Ter ere van het tien jaar Windesheim in Almere werd donderdagavond het studiejaar extra feestelijk afgetrapt met een coronaproof Studentenfééstival op het dak van de Landdrost.

Vijftig VIP-gasten konden fysiek bij het minidancefeest aanwezig zijn. Andere bezoekers hadden de mogelijkheid om online mee te kijken via een livestream. Bekende dj’s zoals Lucas&Steve, Devarsity en Freddy Moreira maakten er ondanks de plenzende regen een spectaculair feest van.

Vorig jaar startte Windesheim Almere met het Studentenfééstival om het studiejaar goed te openen. Dit evenement trok toen een paar duizend studenten. Door de huidige Coronasituatie kon het festival in die omvang niet georganiseerd worden.  

Foto: Jasper van Overbeek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *