Online pubquiz door ‘groene’ studenten: bring your own booze

De studenten van Green Hub Windesheim, een club van gelijkgestemden die zich inzetten voor een duurzamere hogeschool, organiseren op 31 maart een online pubquiz, via het platform Teams. 

De quizvragen zullen betrekking hebben op het thema water. “Op 22 maart was de internationale water dag, daarom hadden wij een tijd geleden al besloten meerdere evenementen te organiseren in deze maand die hier iets mee te maken hebben”, vertelt één van hen.

“In plaats van een ‘waterdag’, besloten wij een hele maand te wijden aan water. Eén van de evenementen die we wilden organiseren was de pubquiz, die hadden we voor deze week gepland. In verband met het corona hebben wij besloten dat we deze nu online willen geven. Alle vragen zijn uiteraard water gerelateerd. Iedereen is welkom om mee te spelen!”

Meedoen? Stuur een DM naar het instagramaccount van Green Hub Windesheim of mail naar greenhub @ windesheim.nl. Alle deelnemers worden verzocht hun eigen drank mee te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *