Inspiratie-event: Hoe krijg je mensen aan het bewegen?

— UPDATE MAANDAG 16 APRIL: DIT EVENT GAAT WEGENS DE UITBRAAK VAN HET CORONA-VIRUS NIET DOOR. —

Hoe krijg je mensen aan het bewegen? Rondom dat vraagstuk organiseert de opleiding sportkunde van de calo op woensdag 8 april het inspiratie-event ‘In the sportlights: rebel(s) leren in bewegen en sport’.

Op deze dag vertellen acht sprekers uit de wereld van sport en bewegen hun persoonlijke verhaal, waaronder Art Langeler (oud-student van de calo, voormalig trainer van PEC Zwolle en tegenwoordig Hoofd Voetbalontwikkeling bij de KNVB), Anneke van Zanen-Nieberg (voorzitter NOC*NSF) en Jolanda van der Veer (directeur Sport Service Zwolle).

De organisatie omschrijft de dag als volgt: “Het werk van de professional en de student in de sport- en beweegsector is van cruciaal belang om de Nederlander echt in beweging te brengen. We kunnen ons niet meer op de vlakte houden: we moeten en mogen opstaan en ons geluid laten horen. Om ervoor te zorgen dat dit lukt is er lef nodig én rebels gedrag.”

De dag, die wordt gehouden in het auditorium en het atrium in het C-gebouw, is toegankelijk voor alle studenten en medewerkers van Windesheim. Studenten betalen een gereduceerd tarief van 15 euro, inclusief lunch en netwerkborrel achteraf. Docenten en medewerkers betalen 40 euro. Meer info vind je op de website van het event.

Foto: KNVB Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *