Happietaria vindt tijdig locatie

De drie Zwolse christelijke studentenverenigingen hebben tóch op tijd een pand weten te vinden voor hun restaurant Happietaria. 

Het tijdelijk restaurant zal zich vestigen in het oude pand van café De Casteleyn aan de Kamperstraat. Happietaria-bestuurslid Karen Snijder is ontzettend opgelucht met het nieuws dat de Happietaria doorgaat. Haar team was al maanden op zoek naar een geschikt pand, maar kon tot op heden niks vinden. “We hebben zelfs de gemeente gevraagd om te helpen.”

Nu ze een locatie hebben gevonden moeten ze snel aan de slag, want 10 februari opent Happietaria Zwolle haar deuren. “Morgen gaan we met een grote groep vrijwilligers het pand schoonmaken,” vertelt Karen. “Vanaf deze week kunnen mensen reserveren.”

Happietaria is een landelijk fenomeen waar christelijke studentenverenigingen tijdelijk een restaurant beginnen om met vrijwilligers en sponsoring gerechten te verkopen om geld op te halen voor een goed doel. In Zwolle doen de studentenverenigingen Ichthus, Absens Carens en Navigators (NSZ) mee. Zij steunen International Justice Mission, dat campagne voert tegen seksueel misbruik van minderjarigen in Mumbai, India. (SP)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *