Tattoo: ‘So far so good’

Op de schouder van student Annick staat getatoeëerd: jusqu’ici tout va bien.

“Dit is een quote uit de Franse film La Haine, het betekent iets als ‘so far, so good’. Het herinnert mij eraan dat vervelende periodes altijd weer voorbijgaan. Ik hou heel erg van films, ik heb er al meer dan zeshonderd gezien. Via het platform Letterboxd hou ik dat bij, schrijf ik reviews en maak ik lijstjes met films die ik nog wil zien. Maar er zijn er maar weinig die ik vijf sterren geef, La Haine is daar één van. Ik let altijd erg op de details, zoals het camerawerk. Bij deze film was dat ontzettend mooi. Door La Haine realiseerde ik me dat ik zelf ook films wil maken.”

Annick Langenbach (20)
student communicatie

Tekst: Helen van Wincoop
Foto: Herman Engbers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *