Student Luna fractievoorzitter Zwolse PvdA

Windesheimstudent Luna Koops is door de Zwolse PvdA gekozen tot nieuwe fractievoorzitter.

Luna (25) studeert op Windesheim aan de lerarenopleiding Natuurkunde en is ook lid van de centrale medezeggenschapsraad van de hogeschool. De vierdejaarsstudent werd in 2022 raadslid binnen de vierkoppige PvdA-fractie in Zwolle. De partij maakte deze week bekend dat Koops het fractievoorzitterschap overneemt van Patty Wolthof.

Luna: “Ik ben dankbaar voor het vertrouwen van mijn fractiegenoten en heb er heel veel zin in. Samen met de PvdA-fractie wil ik me blijven inzetten voor een sociaal en groen Zwolle met bestaanszekerheid, betaalbare huisvesting en duurzame energie. Zwolle moet een stad zijn waar iedereen zich thuis mag voelen.”

Lees ook het interview dat WIN vorig jaar had met Luna: ‘Jongeren moeten weer leven, in plaats van overleven’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *