Test: Budget oortjes

Even bellen, een podcast luisteren of een muziekje voor onderweg. We kunnen in ons dagelijks leven niet meer zonder oortjes. WIN testte een aantal scherp geprijsde exemplaren.

GAINN i Player oordopjes
Wat ons betreft een goed voorbeeld van een wegwerp – product. Deze fragiele en gedateerde oortjes die je voor 3,59 euro kunt kopen bij budgetwinkel SoLow zijn namelijk zonde van je geld. Het geluid is zacht en blikkerig, de bedrading raakt snel in de knoop en de doppen doen na tien seconden al zeer in je oor.
Cijfer: 4

ISY In-Ear Headset 1101
Prima geluid, en het platte stroeve snoer draait niet in de knoop. Er zitten verschillende formaten siliconen opzetstukjes bij zodat je de doppen naar wens kunt verstellen. De oortjes hebben een microfoon die het goed doet tijdens het bellen maar de bedieningsknop werkt niet. Voor 7,98 zijn ze in allerlei fancy kleuren verkrijgbaar bij Mediamarkt.
Cijfer: 7-

HEMA earphones
Op het eerste gezicht ziet het er allemaal wat goedkoop uit maar het geluid van deze doppen is prima en het snoer voelt degelijk aan. De oortjes zijn qua vormge – ving wel wat saai en ouderwets, en de doppen zijn wat te groot waardoor het niet echt lekker in je oor zit. Dat deze Hema-oortjes maar 4,00 euro kosten is dan wel weer top.
Cijfer: 6

Solix Flexible Wired Earphones
Het is even oefenen met deze sportoortjes maar als ze eenmaal zitten wil je niets anders meer in je oor. Microfoon en bedieningsknop werken goed en de kwa – liteit van het geluid is ook zeker niet slecht. De doppen hebben zelfs noise cancelling waardoor je storende omgevingsgeluiden dempt. De prijs is fantastisch: 3,99 euro bij Action. Oortjes in en relaxen maar!
Cijfer: 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *