Renovatie van C-gebouw vordert langzaam

De renovatie van het oude gebouw C vordert gestaag, maar is later klaar dan gepland. De terug-verhuizing van Social Work naar het opgeknapte pand is daarom verschoven naar de meivakantie.

De renovatie van het C-gebouw zou in de voorjaarsvakantie gereed zijn, maar de oplevering gebeurt een paar weken later. Een van de redenen is dat de aannemer kampt met quarantaines en personeelsuitval

De gebruikers van gebouw C, merendeels de opleidingen van Social Work, blijven dus wat langer in hun tijdelijke huisvesting in het D-gebouw, laat Fabio Ottenbros van de afdeling huisvesting weten.

Het bijna veertig jaar oude C-gebouw krijgt compleet nieuwe gevels en daken met een betere isolatie en er wordt een klimaatinstallatie aangelegd. Het ernaast liggende B-gebouw is ook gerenoveerd en inmiddels opgeleverd, de opknapbeurt van C is nog in volle gang.

De grote werkzaamheden zijn waarschijnlijk in maart klaar. Daarna worden nog laatste herstellingen verricht en de installaties afgesteld. Het inregelen van die installaties kost ook veel tijd kost, zo bleek uit de oplevering van gebouw B.
Daarom is besloten om de verhuizing van Social Work naar C te verplaatsen naar de week van de meivakantie, waardoor het onderwijs er minder last van ondervindt.

De achtergevel van C ondergaat een metamorfose, januari 2022
Zo zag de gevel van C er in 2018 uit

Bekijk meer foto’s van de verbouwing op Facebookpagina WIN-Windesheim

Lees ook het eerdere artikel over het gehele renovatieplan voor gebouwen B en C: Nieuw gezicht voor oude hoofdgebouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *