Tattoo: Ruwe diamant

“Toen ik jonger was twijfelde ik aan mijn identiteit. Het nummer ‘Sun is shining’ van Axwell and Ingrosso hielp me daar enorm bij. Ik heb van mijn homoseksualiteit nooit een punt gemaakt, maar in het begin was ik nog wel op zoek naar wie ik was. Dankzij de songtekst van het liedje wist ik dat dat oké is.

Diamonds to behold, waiting to unfold, zingen ze. Dat interpreteerde ik als dat ik een ruwe diamant was, een ongeslepen persoonlijkheid, maar dat ik uiteindelijk wel zou gaan stralen. Vandaar de diamant in het midden van de tattoo. Het kompas staat voor de richting die dit nummer me gaf.

Als ik naar mijn tattoo kijk, voel ik me dankbaar voor hoe ik nu in het leven sta. En voor de mensen om me heen. Maak je niet druk, zou ik willen zeggen tegen mijn jongere zelf. Wacht geduldig af, er komen mooie dingen aan. En dat is ook gebeurd. Dat onzekere jongetje van toen is helemaal weg.”

Roy Nieuwveld
Tweedejaars Global project and change management

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *