Aanleg rondweg van start

Er wordt een rondweg aangelegd rond de gehele Zwolse campus. Het project duurt een jaar, de eerste werkzaamheden zijn vorige week van start gegaan. De auto’s rijden straks over een nieuwe brug het campusterrein op, ter hoogte van gebouw H dat wordt afgebroken.

Bouwvakkers begonnen afgelopen week met de voorbereidingen voor de nieuwe brug. Ze plaatsten hekken rond gebouw H en in het parkje naar de sloot langs de Burgemeester van Walsumlaan (zie foto’s). In die sloot wordt volgende week een duiker geplaatst.
De nieuwe toegangsweg zal straks over die betonnen duiker heen lopen. Het slootwater, dat onderdeel is van een afwateringssysteem, kan door de opening in de duiker blijven stromen.

Lees ook het eerdere artikel in WIN: Rondweg om campus volgend jaar klaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *