WIN-columnist Özcan Akyol in Het Vliegende Paard

Weet je nog niet wat je moet gaan stemmen? Komende donderdag is presentator, auteur en WIN-columnist te gast in studentencafé Het Vliegende Paard. Hij gaat dan in debat met politieke kopstukken.

Kan ik na mijn studie nog wel een woning kopen? Wat zal het afschaffen van het leenstelsel voor mij betekenen? Hoe is het mogelijk dat een kwart van de studenten zich op school gediscrimineerd voelt? En natuurlijk: wat moet ik gaan stemmen op 17 maart?

Al deze vragen, en nog veel meer, zullen voorbijkomen in de speciale uitzending getiteld ‘Van Studentenkamer Naar Tweede Kamer’. Eus zal daarbij politici van het CDA, PVDD en GroenLinks stevig aan de tand  voelen. De uitzending wordt georganiseerd door Buro Ruis. Kijk en luister – en laat je stem niet verloren gaan!

Datum:                            donderdag 11 maart

Tijd:                                 21:00u

Waar:                              Facebook.com/buroruis / Buroruis.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *