Student Jaron als lijsttrekker verkiesbaar voor Tweede Kamer

Bedrijfskundestudent Jaron Tichelaar (19) is oprichter en lijsttrekker van de splinternieuwe politieke partij JONG. Op lijst 21 is de partij verkiesbaar tijdens de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart.

De partij is volgens de jonge student van Windesheim niet links, niet rechts maar toekomstgericht. “Ik ben ontzettend trots dat ik samen met een grote, enthousiaste groep mensen daadwerkelijk mee mag doen aan de Tweede Kamer verkiezingen”, schrijft Jaron op zijn LinkedIN-profiel.

“Ik spreek namens onze hele lijst dat we vinden dat alle jongeren nu echt eens gehoord moeten worden, ze verdienen een stem in de Tweede Kamer. We zullen de verbindingen zoeken met anderen om samen dit doel te bereiken.”

Foto: Jaron Tichelaar

In mei 2020 interviewde verslaggever Roy de jonge politicus al over zijn plannen en ambities. Luister hier de podcast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *