Studio Windesheim zoekt nieuw presentatietalent

Wil jij binnen een team van gemotiveerde studenten, docenten en medewerkers ervaring opdoen als presentator? Dat kan!

Voor het nieuwe seizoen van Studio Windesheim, het visuele radioprogramma van de hogeschool is de redactie opzoek naar een presentator (m/v) die samen met mede-presentator Jasper Allema studiogasten interviewt over actuele en bijzondere Windesheimverhalen.

De redactie zoekt iemand (student, docent of medewerker) die in de eerste plaats nieuwsgierig en enthousiast is en niet bang is om vragen te stellen aan hogeschoolgenoten.

Wat ga je doen?

Als presentator werk je nauw samen met de redactie, de technische crew en de eindredacteur. Je denkt mee bij het bedenken van onderwerpen en de verdere invulling van het programma, je bedenkt en schrijft samen met de redacteuren presentatieteksten en vragen die je tijdens de uitzending kunt stellen. Houd er rekening mee dat je taken gemiddeld vier uur per week in beslag zullen nemen.

Wat bieden wij?

De kans om binnen een enthousiast multidisciplinair team brede praktijkervaring op te doen. Studenten ontvangen een vergoeding van tien euro per uur.

Ben jij het enthousiaste presentatietalent dat we zoeken? Maak dan een video van één á twee minuten waarin je jezelf voorstelt en uitlegt waarom jij de nieuwe presentator van Studio Windesheim moet worden. Mail je video uiterlijk donderdag 10 september naar studio@windesheim.nl of deel je opname via Whatsapp naar 06-39378687.

Voor meer info en vragen kun je ook mailen naar studio@windesheim.nl

De leukste inzendingen ontvangen een uitnodiging voor een screening op maandag 14 september, waarna de redactie een keuze maakt.

Het programma zet inspirerende voorbeelden uit de onderwijspraktijk en actuele ontwikkelingen uit de Hogeschool in de spotlight.

Bekijk de laatste uitzending hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *