Even lunch halen? Het kan weer in de coronaproof-kantine

In je pauze even een broodje, drankje of salade halen op de campus? Dat kan vanaf maandag gewoon weer. De kantines zijn door Eurest volledig coronaproof ingericht.

Dat houdt in dat er in de kantines in de gebouwen C en X, de sportkantine en die in Almere eenrichtingsverkeer geldt. Ook mogen er maar een beperkt aantal mensen tegelijk naar binnen. Zelf broodjes of een salade pakken is er niet meer bij: de producten staan voorverpakt klaar.

Naam en nummer achterlaten

Voor de sportkantine gelden dezelfde regels als een horecagelegenheid, wie iets te eten komt halen of een biertje wil, wordt dus gevraag zijn of haar naam en nummer achter te laten.

Eurest werkt hard aan de mogelijkheid om online een bestelling te plaatsen, die in de kantine afgehaald kan worden. Eén student zou dan bijvoorbeeld tussen twee lessen door voor de hele klas of groep lunch kunnen afhalen.

Aangepaste openingstijden

De openingstijden van de kantines zijn aangepast, met name die in gebouw X is minder lang geopend: alleen tussen 10.00 en 14.00 uur. Hieronder staat het overzicht van de tijden.

Zwolle, vanaf 31 augustus
​​​​​​​C-kantine van 10.00 – 19.00 uur
X-kantine van 10.00 – 14.00 uur
Espressobar C van 8.00 – 14.00 uur
Espressobar X van 8.00 – 13.00 uur
Sportcafé van 9.00 – 19.00 uur

Almere, vanaf 31 augustus
Restaurant geopend van 8.00 – 14.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *