Bloedhete Bruisweek

Met ruim 30 graden op de thermometer startte maandag de Bruisweek 2019, het grootste studentenevenement van Zwolle.

Ondanks de hitte kende de eerste dag van de HBO Bruisweek een vloeiende start. De dag begon met introducties van veertig verschillende opleidingen van Windesheim, hogeschool VIAA en de Katholieke Pabo. Studenten begonnen vervolgens of aan hun opleidingsintroductie of gingen door naar de Bruiscamping in de Marslanden om hun tentje op te zetten en verschillende sportactiviteiten te volgen.

De grand opening was een recordpoging Macarena-dansen op een sportveld van de camping. Ongeveer drieduizend deelnemers dansten deze bijna vijfentwintigjaar oude hit. Bruisweek-coördinator Nienke Salet: “De sfeer is gemoedelijk en de studenten hebben er ondanks het warme weer overduidelijk onwijs veel zin in.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *