Feest in de sportschool

Sportcentrum On Campus bestaat vijf jaar en dat wordt uitgebreid gevierd op dinsdagavond 28 mei.

Het sportcentrum trakteert die avond op diverse bijzondere gratis fitnessworkshops zoals aquaspinning, trampolinespringen en de loodzware drill Murph. Ook krijgen bezoekers de mogelijkheid om een kijkje te nemen achter de schermen van On Campus tijdens rondleidingen door bijvoorbeeld de technische ruimtes van de zwembaden.

Aanmelden voor de activiteiten kan bij de receptie van On Campus maar let op: er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Voor de rondleidingen is geen aanmelding vereist. Bekijk de website van On Campus voor het volledige programma. (RvA)

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *