Buitenkant: ‘Zou ik hierin dood willen gaan?’

WIN speurt naar studenten die er opvallend uitzien. Deze week: Kim (18), eerstejaars Journalistiek

Wat heb je mooi haar!

“Dankjewel. Van mezelf heb ik zwart haar, ik heb het grijs geverfd. Dat is nu ongeveer anderhalf jaar geleden. Ik wilde een keer wat anders dan zwart en grijs haar leek me mooi. Ik heb er zeker geen spijt van.

Vrolijke outfit heb je aan.

“Ik draag dit pak erg graag. Ik voel me er goed in, helemaal mezelf. Dat kan ik hierin uitstralen. Ik ben ook wel met mijn uiterlijk bezig. Ik verzorg mijn huid, douche dagelijks en draag make-up. Ik vind het gewoon prettig om er verzorgd uit te zien.“

Hoe omschrijf je je stijl?

“Ik hou van mode en vind dat ik wel een eigen stijl heb. Ik koop het liefst dingen die iets anders zijn dan de trends. Eerst ging dat niet eens bewust! Gescheurde spijkerbroeken bijvoorbeeld: ik zag zo’n broek van geribbelde stof. Die vond ik meteen supergaaf.”

Wat voor kleding draag je het meest?

“Het wisselt heel erg, maar ik hou niet zo veel van normaal. Ik heb pantalons in allerlei kleurtjes, glittertopjes… Ik kies waar ik me die dag goed bij voel. Bij het uitkiezen van mijn kleding denk ik: ‘Zou ik hierin dood willen gaan?’ Het leven is nou eenmaal te kort om saaie dingen te dragen!”

Tekst: Lyanne Ederveen
Foto: Jasper van Overbeek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *