Geometrie waar je van ‘hout’

Studenten industrieel product ontwerpen (IPO) presenteren hun zelfontworpen product binnenkort tijdens het evenement Be Proud and Show It.

Eerstejaars Julia van Steeg (18) werkt nog hard aan haar nieuwste product: een rugtas. Eerder maakte ze een geometrische lamp van hout. “Ik houd van geometrische vormen: de lamp is met een laser gesneden en daarna heb ik hem met touw aan elkaar geregen, dat was wel even een klusje.” Julia’s lamp wordt geexposeerd in de Windesheimlocatie aan de Koestraat. “De geometrische vormen geven een cool effect als je de lamp aan zet. Ik ben best trots dat hij tentoongesteld wordt.”

Naast Julia’s ontwerpen kom je allerlei andere producten tegen zoals wielrennersfietspompen, mini-cirkelzagen, buitenverlichting en  afstandsbedieningen voor dementerenden. Het halfjaarlijkse evenement is dinsdag 19 juni gratis te bezoeken aan de Koestraat in het centrum van Zwolle. (RvA)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *