Beloning voor opruimen

Mensen die netjes hun servies en afval opruimden in de kantines, werden vanmiddag beloond met een ‘aanmoedigingsprijs’ voor hun goede gedrag.

Zoals studente Social Work Eva Kramer, die na het opruimen van haar lunch in de C-kantine onverwacht een beloning kreeg van schoonmaak-voorvrouw Riet van den Elst. De eerstejaarsstudent kreeg twee consumptiemuntjes, waarmee ze een luxe koffie kon halen in de koffiecorner.

Ludieke actie
Ook in de andere kantines liepen medewerkers van Hago en Eurest rond om consumptiemuntjes uit te delen. De ludieke actie is onderdeel van een grotere campagne die mensen wil aanmoedigen afval op de juiste plaats weg te gooien. “Vanwege de sluiting van gebouw X is het soms erg druk in de kantines”, vertelt Anne-Greet Kreder van de facilitaire afdeling. “Goed opruimen is dan extra belangrijk. Daarom zullen we de komende tijd nog vaker zo’n muntjes-actie houden.” (EM)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *