Dansuitvoering ‘Onvoorwaardelijk’ brengt Alzheimer in beeld

Ter ere van Wereld Alzheimerdag 2017  presenteert Windesheim in samenwerking met ProMemo, expertisecentrum Dementie voor Professionals, een speciale voorstellingsmiddag in de Veenhovenzaal (G2.20) op Windesheim.

Het dansgezelschap Vuur&Vlam uit Kampen danst drie maal de voorstelling ‘Onvoorwaardelijk’. Deze indrukwekkende en meeslepende dansuitvoering gaat over het proces en de gevolgen van Alzheimer in een familie. De dansers ontwerpen de voorstelling op een bijzonder manier waarbij het de bedoeling is dat iedere kijker iets herkenbaars te zien krijgt, met of zonder de gevolgen van Alzheimer. Het vasthouden en loslaten van een naaste wordt dan ook krachtig in beeld gebracht.

De danser laten hun spektakel zien om 10.30, 12.30 en 14.30 uur. Na elke voorstelling is er tijd om vragen te stellen en met de dansers en betrokkenen van ProMemo in gesprek te gaan. (RvA)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *