Stage in uitzendbranche succes

De speciale stage in de uitzendbranche voor tweedejaarsstudenten van Windesheims opleiding Human Resource Management, is een groot succes geworden.

Dat zegt docent Mieke Veneboer, die de stage afgelopen studiejaar voor het eerst organiseerde, in samenwerking met de Stichting Examens Uitzendbranche en een aantal uitzendbureaus. “Van de honderd tweedejaars heeft maar liefst de helft voor deze stage gekozen. Sommigen ontwikkelden ze zich tijdens de stage al tot junior intercedent. En vaak hielden ze er vakantiewerk of een bijbaan aan over.”

Heel bijzonder is volgens Veneboer de pilot waarbij negen studenten het SEU Branchediploma al tijdens hun studie mogen behalen in plaats van erna. “Twee van hen is dit in één keer gelukt (zie foto: Merlin Binnenmars en Amy Vos, rechts). Dit is nog nooit vertoond binnen de HRM opleidingen in heel Nederland!” (EM)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *