Romy nieuwe Miss Nederland?

Studente Romy Lucassen is één van de twaalf finalisten van de Miss Nederland verkiezing.

Zijn het haar lange blonde lokken of de blik in haar mooie blauwe ogen? De communicatiestudente van Windesheim Flevoland werd tijdens een casting dag uit honderd meisjes gekozen. “Er waren super veel knappe meiden, dus in begin was ik daardoor een beetje uit het veld geslagen,” vertelt de eerstejaars. “Maar ik heb op mezelf vertrouwd.” De Almeerse  wist daardoor alle rondes te doorstaan.

De komende maanden bereidt ze zich voor op de grote finale op 9 oktober. Deze week gaat ze naar Turkije voor fotoshoots en trainingen. Familie en vrienden zeiden al vak

er dat ze mee moest doen aan een Miss verkiezing. Toen ze toevallig een andere Miss Nederland tegenkwam, winnares 2016 Zoey Ivory, en hoorde hoe enthousiast zij was, besloot ze zelf er ook voor te gaan. “Ik vind het een geweldig avontuur. Ik denk dat ik hier ook heel veel ga leren.” (SP)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *