Community voor carpoolers

Marike Scholten wil Windesheimers die willen carpoolen met elkaar in contact brengen.

Scholten, medewerker van het honours college, kwam op het idee door het tekort aan parkeerplaatsen op de campus. “Veel mensen komen in hun eentje met de auto. Laten we eens kijken wie met elkaar wil carpoolen.” Twee weken geleden startte ze de Sharenet community Carpoolen Windesheim.

02-tekort-parkeerplek-structureel-win-07-08-december-2016Studenten en medewerkers die plek in de auto hebben of mee willen rijden, kunnen zich daar melden. “Als er veel mensen meedoen komt er ook een namenlijst met ‘gezocht/aangeboden’ bij. En als het echt een succes wordt, zou er een app voor Windesheim moeten zijn waarmee je bijvoorbeeld ritten kunt filteren.” Studenten van technische bedrijfskunde hebben Marike al benaderd, omdat zij bezig zijn met het ontwikkelen van zo’n app. (EM)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *