‘Ik stap met plezier de ArenA binnen’

Jordy Germans, derdejaars student journalistiek, keek dit weekend extra oplettend naar de wedstrijd Ajax – PSV. Hij loopt namelijk stage bij AjaxTV.

Een stage bij Ajax? Hoe is dat zo gekomen?
Ik ben een rasechte Ajacied, dus toen ik via klasgenoten hoorde van deze stageplek heb ik meteen gesolliciteerd. Twee weken later hoorde ik dat ik was aangenomen! Ik ben sinds september verslaggever van Jong Ajax tijdens de thuiswedstrijden, dus ik neem daar veel interviews af en ik monteer bijna elke dag.

Elke dag? Dat klinkt als een fulltime baan.
Ik denk niet dat het me meer tijd kost dan bij andere studenten. Ik woon best dichtbij Duivendrecht, dus het is kort reizen. En ik heb best fijne tijden; ik begin meestal rond half tien en ben dan rond zes uur klaar. Maar als ik verslaggever ben, begin ik pas om drie uur en ben ik vaak pas na middernacht thuis. Bij de wedstrijden – zoals die van afgelopen zondag – zit ik op de redactie en analyseer ik alle grote kansen en doelpunten voor de website.

Zou je dit werk willen blijven doen?
Zonder twijfel! Ik leer onwijs veel tijdens deze stage, en ik voel me er heel erg op m’n gemak. Ik stap elke dag met heel veel plezier de ArenA binnen, dus als ze me zouden vragen of ik er vast zou willen werken, zou ik zonder na te denken ja zeggen.

Joppe Varkevisser

10-ik-stap-met-plezier-de-arena-binnen04-win-08-22-december-2016 10-ik-stap-met-plezier-de-arena-binnen01-win-08-22-december-201610-ik-stap-met-plezier-de-arena-binnen03-win-08-22-december-2016 10-ik-stap-met-plezier-de-arena-binnen02-win-08-22-december-2016

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *