Buitenkant: ‘Ze noemden me Sherlock!’

Win’ speurt naar studenten die er opvallend uitzien. Deze week: Andries Leegstra(20, derdejaars bedrijfskunde mer.

11-buitenkant-ze-noemden-me-sherlock-win-05-10-november-2016Stoere snor!
“Dank je! Ik heb hem al sinds mijn 17e. Ik heb er nooit veel aan hoeven doen, hij groeit gewoon zo. Hij karakteriseert mij ook: ik zie mezelf als een toegankelijke gentleman. Ik wil mensen altijd wel helpen en thuis nodig ik bijvoorbeeld vaak medestudenten uit voor een boardgame night. Van de goede vibe die er dan is en de nieuwe inzichten die ik opdoe, kan ik echt genieten!”

Draag je vaak zwart?
“Ik draag altijd een spijkerbroek, meestal met donkere kleuren als grijs, zwart en blauw. Ik kan veel items met elkaar combineren. Lekker minimalistisch! Een beetje zoals Steve Jobs, maar in plaats van een zwarte turtle neck draag ik altijd een jasje. In mijn zakken passen pen, papier, portemonnee, telefoon en sleutels: alles wat ik nodig heb als ik de deur uit ga.”

Neem je altijd je notitieblok mee?
“Ja, altijd! Ik ben oplettend en analyserend en schrijf veel op, van dingen die ik moet doen en reflecties op mijn dag tot aantekeningen over mijn onderzoek. In het eerste studiejaar noemden mijn klasgenoten me altijd Sherlock!”

JANINE STERENBORG

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *